aug 072014
 

Je august, teploty v miestnosti s akvariom sa pohybuju okolo 24°C, podobne teplá je voda v akváriu, až na pár hodín po výmene časti vody, keď sa trocha ochladí. Nič nové sa nedeje. Pozorujem len 6-7 CRS. Ťažko povedať, či sú ostatné zalezené alebo došlo k úhynom v predošlých týždňoch. Čo je potešiteľné, tak dnes som pozoroval jednu pekne sfarbenú samičku nosiacu slušné množstvo vajíčok. Včera som si takto obťažkanú samicu nevšimol. Zato som videl inú, ktorá mala asi len 2 alebo 3 vajíčka. Túto nevidím dnes. Zatiaľ sa však ešte neobjavili žiadne malé CRS, aj keď samice zjavne mám a sú schopné sa spáriť a nosiť vajíčka. Otázne je, ako úspešne ich vynosia.

9.8.2014
Dopoludnia na koreni ležala pekná čerstvá zvlečka. Večer plávali po akváriu ako splašený 4. samci CRS. Ťažko sa takto v pohybe rátajú, ale spoľahlivo som narátal dokopy 8 CRS, v jednom momente sa mi zdalo, že dokonca 9. To je pozitívne. Samička s vajíčkami vyzerá byť v poriadku, kŕmila sa večer pod žihľavovým listom.

Krevetky (denník)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.