apr 132014
 

Mladé neocaridiny už sú pozorovateľné bez problémov. Je ich v akváriu minimálne 50 kusov a to aspoň v dvoch veľkostiach – cca 1 cm a menšie. Niektoré už sa vyfabujú. Ďalšie dospelé samice nosia vajíčka. Budem musieť časom redukovať stavy, nech nevytesňujú chúlostivejšie CRS. Dnes ich bolo na žihľavovom liste pokope hádam zo 30 plus dve dospelé.

Crystal Red od Denisa už sú u mňa jedenásty deň. Dnes som narátal 9 kusov. Čo je celkom úspech v akváriu, kde môžu zaliezť za koreň, filter a rastliny. Naspozoroval som žiadnu mŕtvolku, takže pri troche šťastia žijú snáď všetky. Zaujímavé je, že v porovnaní s neocaridinami viac pozorujem CRS na dne a na dubových listoch, na žihľave sú častejšie neocaridiny.

 
Krevetky(denník) – Obsah

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.